Porsche Taycan 4S en Turbo

Eindelijk is deze elektrisch aangedreven bolide beschikbaar! Bij in2leasing kunt u de Porsche Taycan nu bestellen en begin 2020 rijden. We hebben slechts beperkte voorraad van Taycan 4S en Taycan Turbo modellen, dus wanneer u er één overweegt, wacht dan niet en vraag uw auto aan!

De Taycan 4S is uitgerust met sterke elektromotoren die samen een systeemvermogen hebben van maar liefst 530 pk. Daarmee haalt deze sportwagen een topsnelheid van 250 km/h en hij in 4 tellen naar 100 km/h. De auto heeft standaard een batterypack van 79,2 kWh en moet daarmee een actieradius krijgen van 407 kilometer (WLTP meetmethode). Onze voorraad modellen hebben echter de upgrade naar het Performance Battery Plus accupakket van de Turbo en Turbo S. Hiermee krijgt de 4S een groter accupakket met maar liefst 93,4 kWh en een actieradius van 463 kilometer. Met dit pakket kunt u nóg sneller laden dan met het standaard pakket, wat op zich ook al een hoge laadsnelheid heeft. Daar blijft het niet bij, want door het grotere accupakket kan de auto ook grotere elektromotoren aan en krijgt u 571 pk!!

De Turbo en Turbo S hebben dit accupakket en de sterkere elektromotoren standaard en hebben een actieradius van respectievelijk 450 en 412 kilometer.

Meer info en prijzen op aanvraag verkrijgbaar

Vraag onderaan deze aanbieding uw offerte aan

Fiscale waarde vanaf : € 108.068,-

Bijtelling  8 % tot maximaal € 45.000,-

Actieradius : 463 kilometer

 

Bij IN2leasing is operational lease inclusief

Afschrijving & Rente

√ Verzekering & Reparatie

√ Onderhoud & Banden

√ Houderschapsbelasting

√ Vervangend vervoer

√ Pechhulp

Optioneel in leasecontract

√ Winterbanden

√ Brandstofpas/Laadpas

 

 

     Let op:

  • Alle getoonde tarieven zijn exclusief BTW, tenzij anders vermeld
  • De getoonde afbeeldingen kunnen meeruitvoeringen bevatten