info@in2leasing.nl

0343 - 238 001

0343 - 238 001

info@in2leasing.nl

MOBILITEITSADVIES

MOBILITEITS ADVIES

Waarom mobiliteitsadvies?

Waarom mobiliteits advies?

Mobiliteit is samenspel van verschillende producten

Mobiliteit bestaat voor een onderneming zelden uit één product, maar is veel meer een samenspel van verschillende producten. Veel ondernemers en organisaties realiseren zich niet dat ze vaak al meer mobiliteitsproducten afnemen in hun onderneming. Om goed de regie hierover te kunnen voeren, waardoor de kosten beheersbaar blijven, is deskundig en vooral onafhankelijk beheer noodzakelijk. Ook komen er steeds meer keuzemogelijkheden op het gebied van mobiliteit, waardoor het samenspel van verschillende producten steeds complexer wordt.

Mobiliteit is samenspel van verschillende afdelingen

Mobiliteit binnen uw onderneming raakt tegenwoordig meer afdelingen of teams dan voorheen. Tegenwoordig zien we vaak betrokkenheid van HR, Sales, Operationeel, Finance etc. Die informatiestroom kan efficiënt georganiseerd worden door In2leasing, zodat ieder op het juiste moment de juiste informatie heeft om zijn/haar werk vlot te kunnen doen en u de regie behoudt.

Mobiliteit is top 3 kostenpost van vrijwel elk bedrijf

Hier valt dus het meeste winst te behalen, maar het werkt natuurlijk ook de andere kant en in dat geval loopt het hard van u af. Omdat directies veelal geen tijd beschikbaar hebben om zelf de mogelijkheden uit te zoeken en daarnaast vaak niet over de benodigde kennis beschikken, is het wenselijk om een externe adviseur te hebben die uw bedrijf en kent en uw handel begrijpt.

Mobiliteit kan complexe materie zijn

Zeker wanneer u verschillende mobiliteitsvormen wil aanbieden, al dan niet vanuit de duurzaamheidsgedachte, zult u te maken krijgen met wet- en regelgeving die constant verandert. Om up-to-date te blijven en onnodige kosten te voorkomen, is het zaak om een mobiliteitsprofessional in huis te hebben, die u van al het benodigde advies kan voorzien.

Waarom In2leasing?

  • Samen met u bespreken we de mogelijkheden om met uw mobiliteitskosten waarde te creëren in plaats van ze enkel geld te laten kosten.
  • Wij hebben jarenlange ervaring in de mobiliteitsbranche, hebben een betrouwbaar en groot netwerk van de meest gerenommeerde mobiliteitspartijen in Nederland
  • Wij zijn onafhankelijk en geven door haar zelfstandigheid een eerlijk en onafhankelijk advies. Ons advies levert meer op dan dat het u kost.

Vraag een kennismakingsgesprek aan. Dan drinken we een goede bak koffie en zetten we uw mogelijkheden samen op een rij.

  • Inrichten kostenefficiënt beheer
  • Inrichten mobiliteitsbudget
  • Opzetten mobiliteitsregeling
  • Opzetten leasefiets regeling
  • Elektrificeren, maar wel ‘cost-wise’
  • Inkoop van mobiliteit
Mobiliteitsadvies

In2leasing bezoekadres

De Langkamp 1
3961 MR Wijk bij Duurstede

In2leasing bezoekadres

Heeft u vragen?

We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft. Over de verschillende leasevormen of adviezen, of misschien heeft u op onze website niet precies de lease-auto gevonden die u zocht? Schroom dan niet ons te bellen of te mailen. Onze contactinformatie vindt u hieronder. 

E-mail

info@in2leasing.nl

Telefoon

0343-238001