info@in2leasing.nl

0343 - 238 001

0343 - 238 001

info@in2leasing.nl

OVER ONS

In2leasing is een professionele intermediair in de automotive en dan met name op het gebied van leasing, wagenparkbeheer en advies. De drijvende kracht achter In2leasing is Willem Hardeman. Na ruim 20 jaar ervaring in automotive in diverse managementfuncties, besloot Willem een aantal jaar geleden om een eigen onderneming op te starten, waarbij hij weer zijn kennis, kunde en ervaring direct bij de klant kon gaan brengen. De opgedane ervaringen en kennis als verantwoordelijke voor verschillende leasemaatschappijen komen daarom uitstekend van pas bij het objectief adviseren aan klanten.

Inmiddels hebben we een mooie klantenportefeuille opgebouwd met een groot aantal kleine en middelgrote MKB ondernemingen alsmede een aantal publieke organisaties, waarvoor wij contract- en/of wagenparkbeheer verzorgen.

Waarom In2leasing?

1. In2leasing ontzorgt, adviseert en coacht de MKB ondernemer op mobiliteitsgebied, van inrichting van zijn mobiliteitsbeleid tot en met de uitvoering ervan, waarbij het persoonlijke en directe contact ons fundament is.

2. Door onze ervaring weten we waar alle mogelijkheden en kansen zitten voor onze klanten, maar ook waar de knelpunten kunnen voorkomen en voor al deze aspecten kennen wij de juiste oplossing. In2leasing heeft een groot en waardevol netwerk waarin wij samenwerkingsovereenkomsten hebben gesloten met een divers en groot aantal gerenommeerde mobiliteitsaanbieders. Hierdoor kunnen wij het gehele spectrum aan mobiliteitsdiensten aanbieden via één loket, waarbij de ondernemer tevens verzekerd is van de scherpste leaseprijs door gebruik te maken van de schaalvoordelen van In2leasing.

3. In2leasing brengt hiermee schaalvoordelen, mobiliteitskennis en –vormen samen voor de ondernemer, waardoor hij/zij profiteert van de voordelen van In2leasing én zichzelf kan bezighouden met zijn kernactiviteiten.

Vrijblijvende kennismaking?

Elke relatie begint met een kennismaking. In het geval van In2leasing vinden wij het heel erg belangrijk dat die kennismaking ‘persoonlijk’, ‘vertrouwd’ en ‘ontspannen’ is, want dat is de manier waarop wij graag met u samenwerken.

Wij horen graag wat u als de ondernemer drijft, wat uw visie is, waar u naar toe wil met het bedrijf en wat uw wensen zijn.

Voordelen In2leasing

✔️ Ontzorging met een persoonlijke benadering:
In2leasing ontzorgt, adviseert en coacht de MKB ondernemer op mobiliteitsgebied, van inrichting van zijn mobiliteitsbeleid tot en met de uitvoering ervan, waarbij het persoonlijke en directe contact ons fundament is.

✔️ Betrouwbaar netwerk via 1 loket:
Door onze ervaring weten we waar alle mogelijkheden en kansen zitten voor onze klanten, maar ook waar de knelpunten kunnen voorkomen en voor al deze aspecten kennen wij de juiste oplossing. In2leasing heeft een groot en waardevol netwerk waarin wij samenwerkingsovereenkomsten hebben gesloten met een divers en groot aantal gerenommeerde mobiliteitsaanbieders. Hierdoor kunnen wij het gehele spectrum aan mobiliteitsdiensten aanbieden via één loket.

✔️ Scherpste prijs door schaalvoordeel:
In2leasing brengt door haar bundeling van inkopen schaalvoordelen voor de ondernemer, waardoor hij/zij profiteert van de voordelen van In2leasing én zichzelf kan bezighouden met zijn kernactiviteiten.

✔️ Vertrouwen op onafhankelijkheid
U kan bij In2leasing vertrouwen op onafhankelijkheid in advies voor beslissingen op gebied van soort leasevorm en ook op soort leasemaatschappij. Dit komt omdat we met alle partijen gelijke afspraken gemaakt hebben, zodat er te allen tijde een ‘level playing field’ is.

In2leasing bezoekadres

De Langkamp 1
3961 MR Wijk bij Duurstede

In2leasing bezoekadres

Heeft u vragen?

We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft. Over de verschillende leasevormen of adviezen, of misschien heeft u op onze website niet precies de lease-auto gevonden die u zocht? Schroom dan niet ons te bellen of te mailen. Onze contactinformatie vindt u hieronder. 

E-mail

info@in2leasing.nl

Telefoon

0343-238001