Leasefiets - in2leasing
UW LEASE FIETS

In2leasing is mobiliteitsaanbieder voor het MKB, waarbij de (zakelijke) leasefiets onderdeel is van ons aanbod. Wij adviseren hierbij zowel u als werkgever als de werknemer.

 

Voor de werkgever verzorgen wij:

  • Het inpassen van de leasefiets in het mobiliteitsbeleid
  • De implementatie van uw leasefietsaanbod in uw organisatie
  • De verwerking van het leasecontract

 

De werknemer wordt voorzien van:

  • Advies m.b.t. fietskeuze
  • Advies m.b.t. dealer en servicepakketten
  • Advies m.b.t. kosten privé
  • Begeleiding en advies van aangaan van het leasecontract

 

Hierdoor heeft u met IN2leasing een professionele mobiliteitsaanbieder, waarbij wij alle werkzaamheden rondom de leasefiets uit handen nemen en u de leasefiets aan uw medewerkers kunt aanbieden als aantrekkelijke arbeidsvoorwaarde.

BENT U WERKNEMER?

Vanaf nu is het mogelijk en zelfs zeer interessant om een (elektrische) fiets te leasen via uw werkgever! Een leasefiets naar keuze kost u, met de nieuwe bijtellingsregeling, slechts zo’n €1,30 tot €9,00 per maand inclusief verzekeringen, onderhoud, reparaties en pechhulpservice! Hoe dit precies werkt, wat de kosten voor ú zouden zijn en hoe u hiervoor in aanmerking kunt komen, leest u hieronder.

 

Levering fiets

De door u gewenste fiets wordt door de (voor u) dichtstbijzijnde LeaseGemak-dealer geleverd. Mocht u ooit vragen hebben over de fiets, dan kunt u ook altijd bij hen terecht!

 

Servicepakket

Om de fiets in topconditie te houden, heeft u de keuze uit 2 servicepakketten. Alle bijbehorende service wordt geleverd door dezelfde lokale dealer die ook de fiets levert. Wel zo makkelijk en dichtbij!

 

Verzekering

Bij elk servicepakket zit een uitgebreide rechtsbijstand-, ongevallen opzittenden-, schade- en diefstalverzekering inbegrepen! Zo bent u maximaal verzekerd en loopt u minimaal risico!

 

Pechhulpservice

Laten we hopen dat het niet nodig is, maar mocht u ooit met pech staan, dan kunt u in héél Europa contact opnemen met de pechhulpservice! Zij zullen u en de fiets dan komen ophalen!

 

Bereken uw kosten

Gebruik onze handige calculator om uit te rekenen welke lease-optie voor u de meest voordelige is. Indien gewenst, helpen wij u hier natuurlijk graag bij!

 

Koopoptie

Bevalt de fiets zo goed, dat u hem aan het einde van het contract eigenlijk wilt kopen? Dat kan! Wij doen u dan een aantrekkelijk aanbod!

DIRECT CONTACT

KLIK HIER VOOR DE BEREKENING VAN UW LEASEFIETS!

OVER ONS

IK BEN WERKGEVER

De bekendste en (mogelijk) de meest interessante optie is het leasen van een fiets via uw werkgever. Sinds 1 januari 2020 is de leasefiets, dankzij de 7% bijtellingsregeling, in heel veel opzichten vergelijkbaar geworden met de leaseauto. En dat is mooi, want dat maakt deze regeling heel overzichtelijk en daardoor ook gemakkelijk zakelijk & privé in te zetten! Net zoals de leaseauto dus.

 

Onder deze 7% bijtellingsregeling heeft uw werkgever de mogelijkheid om u (als werknemer) een leasefiets  ‘ter beschikking te stellen’. Dit ‘ter beschikking stellen’ houdt in dat uw werkgever een (elektrische) fiets bij ons least en dat uw werkgever deze aan u in bruikleen geeft.

 

Uw kosten: Slechts 7% van de waarde van de fiets wordt fictief bij uw loon opgeteld. Over dit fictieve loon, betaalt u vervolgens inkomstenbelasting. Bij een fiets van €2.000,- zou er dus €140,- bij uw loon worden opgeteld. Hierover betaalt u (bij een inkomen lager dan €68.508,- per jaar) 37,35% inkomstenbelasting.

 

Uw totale kosten komen daarmee op slechts €4,36 per maand.

 

Het kan echter wel zo zijn dat uw werkgever een eigen bijdrage van u verlangt.

 

Reiskostenvergoeding: Uw (eventuele) recht op reiskostenvergoeding komt te vervallen voor de dagen dat u voor woon-werkverkeer gebruik maakt van de leasefiets. U behoudt uw (eventuele) recht op onbelaste reiskostenvergoeding echter wel voor de dagen dat u níet met de leasefiets, maar met uw privéauto of het openbaar vervoer reist.

 

Medewerking werkgever: Om van deze optie gebruik te kunnen maken heeft u de instemming en medewerking van uw werkgever nodig.

OPTIE 1

LEASEN VIA UW WERKGEVER

KLIK HIER VOOR DE BEREKENING VAN UW LEASEFIETS

DE VERSCHILLENDE OPTIES

OPTIE 2

LEASEN VIA UW WERKGEVER MIDDELS HET CAFETARIA MODEL

Ook wanneer uw werkgever niet (een deel van) de kosten voor een leasefiets wil vergoeden, heeft u de mogelijkheid om via uw werkgever een fiets te leasen. Dit kan door gebruik te maken van het zogenaamde cafetariamodel.

 

Het cafetariamodel gaat ervan uit dat u als werknemer, alle kosten voor de leasefiets voor uw rekening neemt, maar dat u deze kosten door middel van verrekening met uw brutoloon betaalt. Dit neemt niet weg dat er alsnog 7% bijtelling wordt gerekend.

 

Uw voordeel hiervan is, dat de kosten voor de leasefiets direct door uw werkgever van uw brutoloon worden afgetrokken en dat u hierover dus ook geen loonheffing/inkomstenbelasting hoeft te betalen.

 

Uw kosten: De leaseprijs van een fiets van €2.000,- is €72,00 per maand. Ervan uitgaande dat uw inkomen lager is dan €68.508,- per jaar betaalt u (net als bij optie 1) €4,36 voor de 7% bijtellingsregeling, maar bespaart u middels het cafetariamodel ook €26,89 per maand!

 

Uw totale kosten komen daarmee op slechts €49,47 per maand.

 

Reiskostenvergoeding: Uw (eventuele) recht op reiskostenvergoeding komt te vervallen voor de dagen dat u voor woon-werkverkeer gebruik maakt van de leasefiets. U behoudt uw (eventuele) recht op onbelaste reiskostenvergoeding echter wel voor de dagen dat u níet met de leasefiets, maar met uw privéauto of het openbaar vervoer reist.

 

Medewerking werkgever: Om van deze optie gebruik te kunnen maken heeft u de instemming en medewerking van uw werkgever nodig.

KLIK HIER VOOR DE BEREKENING VAN UW LEASEFIETS

Het zou goed kun een dat het voor u (veel) interessanter is om uw recht op reiskostenvergoeding te behouden. Dat uw werkgever niet bereid is om mee te werken aan een leaseregeling of dat er andere redenen zijn waarom het niet mogelijk is om via uw werkgever een fiets te leasen. In die gevallen kunt u ook zelf een fiets bij ons leasen! Het grote voordeel hiervan is, dat u hiermee uw volledige recht op reiskostenvergoeding behoudt!

 

Uw kosten: De leaseprijs van een fiets van €2.000,- is €72,00 per maand. Wanneer de afstand van uw woning naar uw werk 8,9 kilometer zou zijn en u zou 4 dagen in de week werken, dan zou u recht hebben op een onbelaste reiskostenvergoeding van €57,26 per maand.

 

Uw totale kosten komen daarmee op slechts €14,74 per maand.

 

Reiskostenvergoeding: U behoudt uw volledige recht op reiskostenvergoeding wanneer u zelf een fiets bij ons least! Ook wanneer u af en toe met uw privéauto of het openbaar vervoer reist. Dit geldt overigens ook wanneer u een (elektrische) fiets zou kopen.

 

Medewerking werkgever: Om van deze optie gebruik te kunnen maken heeft u géén instemming en medewerking van uw werkgever nodig. U kunt dit volledig zelf met ons regelen.

OPTIE 3

ZELF LEASEN MET REISKOSTENVERGOEDING

KLIK HIER VOOR DE BEREKENING VAN UW LEASEFIETS

OPTIE 4

ZELF LEASEN ZONDER REISKOSTENVERGOEDING

Ook wanneer het voor u niet mogelijk is om via uw werkgever een (elektrische) fiets te leasen en u daarnaast ook geen recht heeft op reiskostenvergoeding, is het mogelijk om zelf een fiets bij ons te leasen!

 

Uw kosten: De leaseprijs van een fiets van €2.000,- is €72,00 per maand. Omdat u geen reiskostenvergoeding ontvangt, kan de leaseprijs hier helaas niet mee worden verrekend.

 

Uw totale kosten komen daarmee op slechts €72 per maand.

 

Reiskostenvergoeding: Wanneer u nu een fiets least en in de toekomst toch recht op reiskostenvergoeding krijgt, dan heeft de leasefiets daar geen enkele invloed op! Dit geldt overigens ook wanneer u een (elektrische) fiets zou kopen.

 

Medewerking werkgever: Om van deze optie gebruik te kunnen maken heeft u géén instemming en medewerking van uw werkgever nodig. U kunt dit volledig zelf met ons regelen.

KLIK HIER VOOR DE BEREKENING VAN UW LEASEFIETS

** In alle rekenvoorbeelden gaan wij uit van de volgende gegevens:

 

Afstand woon-werk (enkele reis): 8,7 km

Aantal werkzame dagen per week: 4 dagen

Bruto inkomen per jaar: Minder dan €68.508,- per jaar

Adviesprijs gewenste elektrische fiets: €2.000,-

Gewenst servicepakket: Standaard servicepakket

BENT U WERKGEVER?

Zakelijk fietsen leasen als werkgever, hoe werkt dat?

 

Vanaf dit jaar is het mogelijk om als werkgever, een leasefiets ter beschikking te stellen aan een of meerdere van uw werknemer(s). Sterker nog, dit kan op verschillende vlakken wel eens heel interessant voor u zijn! Denk bijvoorbeeld aan minder reiskostenvergoeding, minder leaseauto’s, minder ziekteverzuim & productievere werknemers! Hoe groot de voordelen van de leasefiets voor ú (kunnen) zijn, leest u hieronder!

 

Fietsen verbetert de nachtrust.

Door buiten te zijn en jezelf bloot te stellen aan het daglicht, is het lichaam beter in staat een natuurlijk dag- en nachtritme te ontwikkelen.

 

Fietsen vermindert stress!

Actief bewegen helpt het lichaam en de geest goed te ontspannen: 4 dagen per week op de fiets naar het werk vermindert het risico op stress tot wel 52%!

 

Fietsen verkleint kans op ziektes.

Regelmatig fietsen verbetert de samenstelling van het bloed en de stroming ervan, dit verkleint o.a. de kans op diabetes en hart- en vaatziekten aanzienlijk!

 

Fietsen maakt gelukkig!

Tijdens het fietsen maakt het lichaam stoffen als endorfine en serotonine aan. Deze stofjes geven de mens een geluksgevoel!

DIRECT CONTACT

OVER ONS

IK BEN WERKNEMER

KLIK HIER VOOR DE BEREKENING VAN UW LEASEFIETS!

Hoe werkt de 7% bijtellingsregeling?

Met ingang van 1 januari 2020, dus vanaf heden is de leasefiets in veel opzichten vergelijkbaar met de leaseauto. En dat is mooi, want dat maakt deze regeling heel overzichtelijk en daardoor ook heel goed en gemakkelijk zakelijk (en privé) in te zetten! Net als de leaseauto.

 

Onder de 7% bijtellingsregeling heeft u de mogelijkheid om een elektrische fiets aan uw werknemer(s) ‘ter beschikking te stellen’.  Dit ‘ter beschikking stellen’ houdt in dat u als werkgever een of meerdere fietsen bij ons least en dat u deze in bruikleen geeft aan uw werknemer(s). Uw werknemer mag deze fiets zo veel en zo vaak gebruiken als hij/zij zelf wil, zowel zakelijk als privé! Ook is het mogelijk om een fiets te leasen die door meerdere werknemers wordt gebruikt.

 

Binnen uw organisatie kan het zijn dat er met uw werknemers verschillende afspraken, met betrekking tot reiskosten is gemaakt. Dit heeft voor uw werknemer(s) en voor u de volgende gevolgen:

 

Mijn werknemer krijgt nu reiskostenvergoeding

Stel dat uw werknemer 5 dagen in de week bij u werkt en zijn/haar eigen auto gebruikt voor woon-/werkverkeer. Dan is het aannemelijk dat u uw werknemer, daarvoor maandelijks een (reiskosten)vergoeding betaalt.

 

Wanneer u aan deze werknemer een leasefiets ter beschikking zou stellen, om deze iedere dag te gebruiken voor woon-/werkverkeer, dan zou u vanaf dat moment geen enkele reiskosten meer aan uw werknemer hoeven te vergoeden. U heeft immers een leasefiets aan uw werknemer ter beschikking gesteld!

 

Er is echter ook een middenweg: u heeft binnen de leaseregeling het recht om uw werknemer wél een reiskostenvergoeding te geven voor de dagen die hij/zij met een ander vervoersmiddel reist dan de leasefiets. Zoals bijvoorbeeld de auto of het openbaar vervoer. U zal dan echter wel (aan de fiscus) aannemelijk moeten kunnen maken dat uw werknemer, ondanks de door u ter beschikking gestelde leasefiets, op sommige dagen met het openbaar vervoer of met de auto reist.

 

Mijn werknemer krijgt nu géén reiskostenvergoeding

Stel dat uw werknemer op een te kleine afstand woont om aanspraak te kunnen maken op een reiskostenvergoeding. Dan is het bij de eerste gedachte (financieel gezien) wellicht niet interessant om aan deze werknemer een leasefiets ter beschikking te stellen. Deze leasefiets moet namelijk wel betaald worden, maar er staat voor u geen directe besparing tegenover. Echter hoeft het ter beschikking stellen van een leasefiets ú in principe niets te kosten!

 

Binnen de leaseregeling is het (net als bij de leaseauto) toegestaan om van uw werknemer een eigen bijdrage te vragen voor de leasefiets. De hoogte van deze eigen bijdrage mag variëren van 0% tot 100% van de leaseprijs. Met andere woorden: u zou, indien gewenst, de volledige leaseprijs door uw werknemer kunnen laten betalen. In dat geval kost de leasefiets u niets en het voordeel voor uw werknemer is dat hij/zij geen 21% BTW hoeft te betalen, omdat de facturatie van de leasefiets via u verloopt.

 

Een andere optie is het aanbieden van een ‘gewone’ (niet-elektrische) leasefiets. Deze least u al vanaf slechts €22,68 per maand en hiermee stimuleert u uw werknemer om vaker de fiets te pakken. De voordelen daarvan zijn bekend!

 

Mijn werknemer heeft al een leaseauto

Dat is mooi, want dat weet uw werknemer al precies hoe het werkt! De ene dag met de leasefiets naar het werk en de andere dag de leaseauto naar een afspraak, ook dat is mogelijk binnen de nieuwe leaseregeling!

 

Het is namelijk toegestaan om naast een leaseauto ook een leasefiets aan uw werknemer(s) ter beschikking te stellen. Juist de combinatie van beide vervoermiddelen kan het voor uw werknemers aantrekkelijker maken om een aantal dagen in de week op de fiets naar het werk te gaan, in plaats van met de auto.

 

Financieel gezien werkt dit hetzelfde als bij een werknemer die geen reiskostenvergoeding ontvangt, maar wel een leasefiets ter beschikking gesteld krijgt.

KLIK HIER VOOR DE BEREKENING VAN UW LEASEFIETS!

Het leasecontract

 

Levering fiets

Elke leasefiets wordt door de (voor de werknemer) dichtstbijzijnde LeaseGemak-dealer geleverd. Mocht uw werknemer ooit vragen hebben over de fiets, dan kan hij/zij ook altijd bij hen terecht!

 

Servicepakket

Om de fiets in topconditie te houden, heeft u de keuze uit 2 servicepakketten. Alle bijbehorende service wordt geleverd door dezelfde lokale dealer die de fiets ook levert. Wel zo gemakkelijk en dichtbij!

 

Verzekering

Bij elk servicepakket zit een uitgebreide rechtsbijstand-, schade- & diefstalverzekering inbegrepen! Zo is uw werknemer maximaal verzekerd en loopt hij/zij minimaal risico!

 

Pechhulpservice

Laten we hopen dat het niet nodig is, maar mocht uw werknemer ooit met pech staan, dan kan hij/zij in héél Europa en 24 uur per dag contact opnemen met de pechhulpservice!

 

Alles op 1 factuur

Of u nou 1 of 100 fietsen least, u ontvang iedere maand slechts 1 factuur van ons. Indien gewenst, kan de betaling via automatische incasso verlopen. Dan heeft u helemáál nergens meer omkijken naar!

 

Koopoptie

Na afloop van de leaseperiode ontvangt u of uw werknemer van ons een aanbod om de geleaste fiets van ons te kopen. Dit is uiteraard niet verplicht!

KLIK HIER VOOR DE BEREKENING VAN UW LEASEFIETS!

Meer informatie?

06 - 44 80 28 80

info@in2leasing.nl

Dhr. H. Ruesink

Directeur CloseSure Utrecht

 

"Willem is een man die doet wat hij zegt en denkt in mogelijkheden en oplossingen. Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel!

 

Zijn benadering en omgang is laagdrempelig maar professioneel. Hij is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in zijn vakgebied en relateert dit aan mijn uitdagingen.

Als persoon is Willem zeer prettig, vriendelijk en betrouwbaar. De fundering voor een goede en prettige relatie!"

Dhr. S. van de Meeberg

Directeur Menrad Nederland

 

"Onlangs zijn wij gebruik gaan maken van de diensten van in2leasing. Willem bleek voor ons de oplossing te hebben en te zijn om alle administratieve zaken omtrent ons wagenpark beheer van ons over te nemen. Naast een behoorlijke tijdsbesparing leverde dit ook nog eens een aanzienlijke kostenreductie op. Kortom, vooraf gemaakte afspraken zijn volledig en goed nagekomen."

Dhr. M. Meijer

Directeur Crown Finance

 

"Nadat wij onze wensen kenbaar hadden gemaakt, zijn wij volledig ontzorgd en zeer deskundig geadviseerd door Willem Hardeman ten aanzien van de inrichting van ons mobiliteitsvraagstuk. Vervolgens ontvingen wij een aantrekkelijk aanbod voor ons wagenpark met een zeer scherpe prijs en goede condities. Gedurende het hele traject zijn alle afspraken keurig nagekomen."

WAAROM IN2LEASING?

N N N N N N

Direct naar:

in2leasing

ZAKELIJK LEASEN

06 - 44 80 28 80

SHORT LEASEN

FLAVIUS 16

PRIVE LEASEN

3962 ma wijk bij duurstede

WAGENPARKBEHEER

info@in2leasing.nl

MOBILITEITSADVIES

kvk: 68831358

UW LEASE FIETS
N N N N N N
UW LEASE FIETS

PERSOONLIJK

ONAFHANKELIJK VERGELIJK

GEMAK

BESTE VOORWAARDEN

SCHERPSTE LEASE DEAL GARANTIE

KENNIS EN KUNDE

UW LEASE FIETS

BENT U WERKNEMER?

DE VERSCHILLENDE OPTIES

OPTIE 3

ZELF LEASEN MET REISKOSTEN-VERGOEDING

OPTIE 4

ZELF LEASEN ZONDER REISKOSTEN-VERGOEDING

BENT U WERKGEVER?

Hans Ruesink
Directeur CloseSure Utrecht

 

"Willem is een man die doet wat hij zegt en denkt in mogelijkheden en oplossingen. Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel!

 

Zijn benadering en omgang is laagdrempelig maar professioneel. Hij is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in zijn vakgebied en relateert dit aan mijn uitdagingen.

Als persoon is Willem zeer prettig, vriendelijk en betrouwbaar. De fundering voor een goede en prettige relatie!"

N N N N N N

PERSOONLIJK

ONAFHANKELIJK VERGELIJK

GEMAK

KENNIS EN KUNDE

SCHERPSTE LEASE DEAL GARANTIE

BESTE VOORWAARDEN

UW LEASE FIETS

BENT U WERKNEMER?

DE VERSCHILLENDE OPTIES

OPTIE 3

ZELF LEASEN MET REISKOSTEN-VERGOEDING

OPTIE 4

ZELF LEASEN ZONDER REISKOSTEN-VERGOEDING

BENT U WERKNEMER?

WAAROM IN2LEASING?

PERSOONLIJK

SCHERPSTE LEASE DEAL GARANTIE

BESTE VOORWAARDEN

KENNIS EN KUNDE

ONAFHANKELIJK VERGELIJK

GEMAK